Ons verhaal

De oplossing voor de vraag van morgen, bedenken we vandaag

“De zwarte toga, de witte bef, een imposant gerechtsgebouw en spreken voor een rechter. Voor veel mensen staat dit beeld symbool voor de advocatuur. Maar bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen hangen we onze toga en bef het liefst aan de kapstok. Simpelweg, omdat we geloven in de kracht van adviseren boven die van procederen. Want achter iedere vraag schuilt een verhaal. Een verhaal met meerdere kanten. Kanten die wij allemaal willen ontdekken door te luisteren, door vragen te stellen en durven doorvragen. Tenslotte, hoe meer we weten, hoe meer we kunnen.

Ambitie

En meer kunnen is onze aloude ambitie, zodat we vandaag nog het verschil maken voor wat morgen komen gaat. Zo is procederen een voor de hand liggend antwoord op bijvoorbeeld een onterechte vordering.

Maar wij zien dat net even anders. Het draait namelijk niet per definitie om winnen of verliezen, maar om te komen tot een toekomstbestendige oplossing. Samen met alle partijen.

In sommige gevallen is procederen juist wel het antwoord. Althans voor nu, maar vaak niet voor volgende week, volgende maand of volgend jaar.

Daarom denken we verder. Het aanpassen of opstellen van bijvoorbeeld gedegen algemene voorwaarden binnen ondernemingen kan in veel gevallen die vordering voorkomen.

Versterken

En op deze manier werken we al meer dan vijfentwintig jaar vanuit het mooie Roermond. Samen met een sterk team. Een team met jeugdig enthousiasme en ervaren collega’s die niet zo snel van hun stuk zijn te brengen. Collega’s met ieder hun eigen passie, specialisatie en die elkaar versterken door kennis te delen.

Overgave

Deze krachtige en stabiele basis zorgt ervoor dat Tijssen en Saes vandaag de oplossing voor de vraag van morgen kan bedenken. En als die oplossing ons uiteindelijk toch naar de rechtbank leidt, dan doen we uiteraard onze toga aan. Knopen we onze bef om, pleiten we namens u en met volle overgave tegenover de rechter.”