G.M.M. (Willem) Gerbrands
Advocaat

Ik kijk, ik kies, ik ga ervoor

“Golfen is geen simpel kunstje: het is niet even gewoon een balletje slaan. Nee, nee. Je hebt het doel voor ogen en kiest zorgvuldig je strategie. En strategie kiezen betekent in mijn ogen niet tien keer een proefslag uitvoeren, tot in den treure meten hoe lang de afstand van positie tot hole is en vijf verschillende golfclubs vasthouden. Mijn manier: ik kijk, ik kies, ik ga ervoor. Deze strategie van snelheid, directheid en zorgvuldigheid typeert mij ook als advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.

Mijn specialisaties zijn gangbaar, maar dat ben ik als advocaat niet. Zo heb ik me voorheen in uiteenlopende functies in de wereld van het notariaat, bankwezen en de industrie begeven. En mijn werkplekken variëren van Nijmegen, Venlo tot Berlijn, Parijs en Zürich. In mijn veelzijdige carrière heb ik al heel wat meegemaakt, dus relativeren gaat me goed af.  Zo ken ik geen problemen. Ik zie overal de uitdaging in. Heerlijk.”

Sinds 2021 is Willem werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen waarbij zijn focus ligt op het ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Willem studeerde Nederlands -en Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.