Even kennismaken

Mijn naam is Mark Martines en momenteel ben ik tweedejaars rechtenstudent op Hogeschool Zuyd te Sittard. Tijdens dit leerjaar zal ik de komende 10 weken stagelopen bij Tijssen & Saes.

Ik heb nu mijn eerste dag afgerond en kan zeggen dat ik met open armen ben ontvangen. Ik kijk dan ook enorm uit naar de komende weken en hoop veel te kunnen opsteken.

Dit is mijn eerste juridische stage en ik ben blij in zo’n veelzijdig kantoor te mogen meedraaien. Elke dag zal ik op een ander rechtsgebied een kijkje in de keuken nemen om zo overal wat te kunnen opsteken!

Over mij:

Ik ben 23 jaren jong en woonachtig in Roermond. Naast mijn studie werk ik ook nog bij T-Mobile in Heerlen en nu met stage erbij is mijn vrije tijd zo goed als verdwenen. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn vriendin, vrienden, filmpje erbij, dagje weg maakt allemaal niet uit. Nadat ik vorig jaar bij vastelaovesvereniging “V.V. De Tuinhagedisse” in Leeuwen prins ben geweest, zit ik daar nu sinds dit jaar in de ‘raod van ellef.’ Sinds de 11e van de 11e is daar het feest weer losgebarsten.

Verwachtingen:

Ik weet niet zo goed wat ik kan verwachten en ben dus ook erg benieuwd hoe het eraan toe gaat op een advocatenkantoor. Zelf wil ik alles oppakken wat ik maar kan om alles te leren wat er in deze periode te leren valt. Voor nu is het nog even spannend maar mezelf kennende zal dat snel over zijn!